4.7/5 - (19 votes)
Amestecam stafidele cu esenta de rom. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.
Galbenusurile le mixam un minut cu vanilia , untul topit si coaja rasa de lamaie.
Peste compozitia de galbenusuri adaugam albusurile batute spuma si amestecam usor .
Adaugam treptat faina+ praful de copt si amestecam , de jos in sus, pana se incorporeaza complet.
Adaugam stafidele si amestecam usor.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C pentru maxim 20 minute. Se face testul cu scobitoarea.
Se lasa sa se racesca complet , se pudreaza cu zahar farin vanilat si se portioneaza.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează