Briose Red Velvet reteta. Briose Red Velvet in imagini. Briose Red Velvet reteta cu sfecla.
Sfecla rosie coapta se taie marunt , se amesteca cu mierea si se paseaza cu ajutorul unui mixer vertical.
Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul vanilat si zaharul , cca 2-3 minute.
Adaugam treptat albusurile si continuam mixarea pana se dubleaza compozitia.
Adaugam pireul de sfecla rosie si mixam pana se incorporeaza complet.
Faina se amesteca cu praful de copt, praful de sare , scortisoara si se amesteca cu compozitia de sfecla rosie.
Vom obtine o compozitie omogena si colorata.
Tava pentru briose se tapeteaza cu forme din hartie , compozitia se imparte in fiecare forma si se uniformizeaza.
Din compozitia obtinuta vom obtine 14 bucati de briose Red Velvet.
Briosele Red Velvet se coc in cuptorul preincalzit la 180 C / cca 20 minute, pentru siguranta – facem testul cu scobitoarea.
Dupa coacere lasam briosele sa se racesca complet.
Cand briosele s-au racit pregatim frisca.
Smantana pentru frisca (rece) se mixeaza cu zaharul vanilat si zaharul pana obtinem o spuma densa.
Decoram cu o avelina din frisca fiecare briosa Red Velvet .
Salvează