Dovleacul copt se taie cubulete si il pasam cu ajutorul unui mixer vertical.
Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt + praful de sare.
Intr-un bol adaugam: untul moale , zaharul , ouale, piureul de dovleac copt, scortisoara , extractul de vanilie si mixam 2 minute.
Adaugam compozitia cu faina si amestecam pana se incorporeaza.
Faina s-a incorporat complet , mixam compozitia pentru 1 minut si vom obtine o consistenta omogena.
Tava pentru briose se tapeteaza cu forme din hartie , compozitia se imparte in fiecare forma si se uniformizeaza.
Briosele cu dovleac se coc in cuptorul preincalzit la 180 C / cca 15-18 minute, pentru siguranta – facem testul cu scobitoarea.
Dupa coacere le lasam sa se racesca complet.
Pregatim Compozitia de frosting
Dovleacul se paseaza si se amesteca cu laptele.
Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra pana isi dubleaza volumul.
Adaugam compozitia de dovleac copt , extractul de vanilie, scortisoara si mixam pana obtinem o compozitie spumoasa.
Decoram briosele si le pastram la rece pana in momentul servirii.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează