Preparare Foaie de bezea
Mixam albusurile cu praful de sare pana obtinem o spuma densa.
Adaugam zeama de lamaie si treptat zaharul, mixam pana se dizolva complet.
Adaugam amidonul si mixam pana se incorporeaza.
Se toarna compozitia pe o hartie de copt – dimensiune tava de copt 20-30 cm.
Se intinde sub forma dreptunghiulara, suprafata uniforma si presaram fulgii de migdale.
Se coace la 160C, fara ventilatie.
Preparare Umplutura
Mixam mascarpone cu zaharul si extractul de vanilie.
Mixam smantana pentru frisca pana obtinem o spuma densa.
Amestecam cele doua compozitii si mixam cateva secunde.
Asamblare Rulada de bezea cu capsuni
Asezam foaia de bezea cu suprafata in jos, pe o harte de copt.
Adaugam crema formata si o intindem uniform pe suprafata.
Adaugam capsunile taiate in jumatate .
Rulam foaia de bezea cu ajutorul hartiei.
Punem ruloul format la rece, pentru minim 3 ore, de preferat peste noapte.
Pudram rulada de bezea cu zahar pudra si o portionam.
Se serveste rece.
Sa aveti pofta!
Vezi si reteta=>Prajitura cu visine si iaurt
Rulada de bezea cu capsuni
4 thoughts on “Rulada de bezea cu capsuni”
Cu siguranță o voi încerca ! Arată foarte bine și apetisant ! Felicitări drăguța !
Multumesc!
Timp de coacere?
Scrie in reteta => Se coace la 160C, fara ventilatie.