1. Untul se mixeaza cu zaharul 4-5 minute . Vom obtine o compozite omogena si cremoasa.
2. Adaugam pe rand ouale, mixam continuu apoi adaugam praful de sare, vanilia si faina amestecata cu praful de copt.
3. Compozitia se mixeaza pana se incorporeaza faina . Adaugam nuca maruntita si amestecam.
4. Cacaua se amesteca cu apa pana obtinem o compozitie omogena.
5. Compozitia se imparte in doua boluri , eu am ales o parte mai mica pentru compozitia de cacao.
6. Intr-o tava cu forme de briose punem hartii (de briose) , in fiecare adaugam un strat din compozitia alba ( cu ajutorul unui pos cu varful rotund).
7. Adaugam in mijoc un strat de compozitie cu cacao si apoi compozitie alba.
8. Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C si se coc cca 20 min , apoi se scot si se lasa la racit.
Pofta Buna!