4.9/5 - (241 votes)
Intr-un vas adaugam laptele condensat , nuca de cocos, zaharul pudra vanilat si untul moale.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena si sfaramicioasa.
Formam batoanele cu ajutorul mainilor umezite.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le punem la frigider cca 1 ora sau in congelator pentru 30 minute.
Ciocolata se marunteste , se pune intr-un vas la Bain-Marie si amestecam pana se topeste.
Batoanele se trec prin ciocolata topita apoi le aseazm pe gratar (indepartarea surplusului de ciocolata).
Le transferam in tava si le lasam sa se racesca complet.
Pentru a le pastra cateva zile , va recomand sa le inveliti in folie de aluminiu.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
2 thoughts on “Batoane Bounty de Casa”
Zaharul pudră vanilat – 10 grame ? Doar atât ? Poate 100 grame !
Doar 10 gr , cca 1 lingurita. Laptele condensat este foarte dulce.