Banane in sos caramel si frisca

Desertul rapid cu care iti poti incanta prietenii . Extrem de aromat si delicios !
Ingrediente:

3 banane mari, 150 ml sirop caramel, 300 gr frisca batuta.

Decor - sos caramel, felii de banane, frunze proaspete de menta.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

4

4.5/5 - (27 votes)

Banane in sos caramel si frisca. Reteta Banane in sos caramel si frisca

Bananele se curata de coaja si le taiem felii potrivite.

banane-in-sos-caramel-5

Sosul caramel se pune intr-o tigaie la foc mic .

Dupa primul clocot adaugam feliile de banane, amestecam usor  si le lasam maxim 30 secunde pe foc.

banane-in-sos-caramel-1

Le  lasam sa se racesca  complet apoi formam desertul.

banane-in-sos-caramel-2

In pahare cu o capacitate de 270 ml , adaugam 2 straturi de banane in caramel si doua straturi de frisca rece.

banane-in-sos-caramel-3

Decoram cu sos caramel , felii de banane si frunze proaspete de menta – vezi foto.

banane-in-sos-caramel-4

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

40 RETETE – PRAJITURI DE CASA PENTRU SARBATORI

Cu bucurie, îți prezint cartea “40 REȚETE – PRĂJITURI DE CASĂ PENTRU SĂRBĂTORI“, o colecție de bunătăți care va aduce magia sărbătorilor direct în casa ta. Această carte este pentru toți iubitorii de dulciuri care doresc să creeze momente speciale în timpul sărbătorilor.

Cartea “40 REȚETE – PRĂJITURI DE CASĂ PENTRU SĂRBĂTORI” este gata să îți umple casa cu bunătăți.