Banane in sos caramel si frisca

Desertul rapid cu care iti poti incanta prietenii . Extrem de aromat si delicios !
Ingrediente:

3 banane mari, 150 ml sirop caramel, 300 gr frisca batuta.

Decor - sos caramel, felii de banane, frunze proaspete de menta.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

4

4.2/5 - (18 votes)

Banane in sos caramel si frisca. Reteta Banane in sos caramel si frisca

Bananele se curata de coaja si le taiem felii potrivite.

banane-in-sos-caramel-5

Sosul caramel se pune intr-o tigaie la foc mic .

Dupa primul clocot adaugam feliile de banane, amestecam usor  si le lasam maxim 30 secunde pe foc.

banane-in-sos-caramel-1

Le  lasam sa se racesca  complet apoi formam desertul.



banane-in-sos-caramel-2

In pahare cu o capacitate de 270 ml , adaugam 2 straturi de banane in caramel si doua straturi de frisca rece.

banane-in-sos-caramel-3

Decoram cu sos caramel , felii de banane si frunze proaspete de menta – vezi foto.

banane-in-sos-caramel-4

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.