full screen background image

Sos de zmeura

Sosul perfect pentru un desert simplu , rapid si delicios. Este preferatul meu …

Sos de zmeura

Timp preparare:

30 min

Portii:

1

Ingrediente:

150 gr zmeura proaspata si bine coapta, 120 gr zahar, 200 ml apa, 1 lingurita amidon, 1 pliculet zahar vanilat.


Instructiuni preparare

1. Zmeura se spala bine, in mai multe ape .

sos de zmeura2

2.Se pune la fiert impreuna cu zaharul  si apa. Se  lasa sa fiarba cca 3 min  dupa care  se strecoara si se pune din nou la fiert .

sos de zmeura1

3. Dupa primul clocot adaugam amidonul dizolvat in cateva linguri de apa rece, amestecam  continuu si  fierbem compozitia  cca 2 min.

4. La final se adauga zaharul vanilat  .

Sosul de zmeura se lasa sa se racesca complet apoi se pastreaza la rece maxim  3 zile.

Se serveste la budinca, inghetata, panna cotta sau desert la cupa.

Sos de zmeura
(4 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
gogosi cu gem si nuca
Gogosi cu gem si nuca

Gogosi rumene , pufoase si umplute cu gem + nuca ! Irezistibileee !!!

Închide