Strudel cu caise

Strudel cu caise, un desert rapid si aromat. Combinatia de fructe si foitaj este irezistibila, oferind desertului  aroma si savoare  autentica.  Testeaza reteta Strudel cu caise!
Strudel cu caise
Ingrediente:

800 gr aluat foitaj, 120 gr zahar, 10 gr zahar vanilat, 1 galbenus+2 linguri lapte, 4 caise.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

8

5/5 - (16 votes)

Strudel cu caise rapid. Strudel cu caise retete. 

Zaharul se amesteca cu zaharul vanilat.

Aluatul (2foi) se dezgheata la temperatura camerei.

Foile de aluat se prelucreaza individual.

Impartim prima foaie de aluat in 8 parti egale – vezi foto.

Spalam caisele si le impartim pe jumatate.

Fiecare jumatate de caise se feliaza si se aseaza pe cate o foaie de aluat.

Adaugam cate o lingurita cu zahar.

Adaugam cate o foaie de aluat -vezi foto.

Presam marginea cu furculita si taiem suprafata  aluatului  in patru parti – vezi foto.

Asezam strudelele in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem suprafata cu ou mixat cu lapte si presaram zahar.

Coacem strudelele la 200C , cu ventilatie, pana devin aurii.

Le lasam sa se raceasca complet  si se servesc.

Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *