Sirop pentru torturi si prajituri este nelipsit in prajituri precum Amandine, Boema sau Tortul cu ciocolata. Acesta este secretul unui tort sau al unei prajituri perfecte, care raman moi, aromate si delicioase chiar si dupa cateva zile. Fie ca alegi un sirop simplu sau unul cu vanilie, acesta imbogateste orice desert.
Cum sa folosesti Sirop pentru tort si prajituri
Siropul pentru tort si prajituri se folosese rece si il poti aplica pe blaturile de tort sau pe foile de prajitura pentru a le face mai moi si mai aromate. Cu un gust aromat si o textura perfecta, acest sirop va deveni cu siguranta unul dintre ingredientele tale preferate pentru deserturi. Nu doar ca este usor de folosit, dar este si o alegere excelenta pentru orice tip de desert!
Cum se prepara reteta de Sirop pentru tort si prajituri
Se foloseste la insiroparerea torturilor si prajiturilor pe baza de ciocolata. Sa aveti pofta!
4 thoughts on “Sirop pentru tort si prajituri”
Buna ,
sunt Alexandra si am facut blatul unui tort… Vroiam astazi sa il insiropez , dar nu mai stiam reteta siropului de zahar … As avea nevoie de o portie jumatate… am cautat pe net si am gasit reteta ta …
Vroiam doar sa te intreb , daca reteta ta este pentru o portie de sirop de zahar.
Multumesc
Buna Alexandra,
este cantitatea necesara pentru un blat de 24 -30 cm.
Buna Maria, pot sa adaug la acest sirop si esenta de portocale, sau e prea mult? Mersi
Buna, Lili! Poti schimba aromele in functie de desertul pe care il prepari, dar nu combinam esenta de rom cu esenta de portocale.