4/5 - (278 votes)
Sirop pentru tort si prajituri. Reteta Sirop pentru tort si prajituri
Punem zaharul cu apa intr-o craticioara.
Amestecam si punem la foc mediu.
Dupa primul cloclot se fiebe un minut.
Adaugam zaharul vanilat si amestecam.
Dupa ce s-a racit complet, adaugam esenta de rom si amestecam.
Se foloseste la insiroparerea torturilor si prajiturilor pe baza de ciocolata.
Sa aveti pofta!
4 thoughts on “Sirop pentru tort si prajituri”
Buna ,
sunt Alexandra si am facut blatul unui tort… Vroiam astazi sa il insiropez , dar nu mai stiam reteta siropului de zahar … As avea nevoie de o portie jumatate… am cautat pe net si am gasit reteta ta …
Vroiam doar sa te intreb , daca reteta ta este pentru o portie de sirop de zahar.
Multumesc
Buna Alexandra,
este cantitatea necesara pentru un blat de 24 -30 cm.
Buna Maria, pot sa adaug la acest sirop si esenta de portocale, sau e prea mult? Mersi
Buna, Lili! Poti schimba aromele in functie de desertul pe care il prepari, dar nu combinam esenta de rom cu esenta de portocale.