Adaugam intr-un bol : laptele, ouale, uleiul, zaharul, vanilia, sarea si praful de copt stins intr-o lingura zeama de lamaie.
Mixam pana se dizolva zaharul iar compozitia are un aspect omogen. Adaugam faina si amestecam usor pana se incorporeaza.

Din compozitia rezultata se iau (intr-un bol ) 5 linguri compozitie si se amesteca cu cacaua dizolvata in apa.

Compozitia de mai sus (alba) se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt .
Compozitia cu cacao se pune intr-o punga de decorat prajituri.
Peste compozitia alba adaugam un gratar din compozitia cu cacao – vezi foto.

Se presara nuca maruntita (taiata) pe toata suprafata.

Se coace cca 15-18 min la foc potrivit.

Prajitura se lasa sa se racesca complet apoi se taie cu o forma rotunda sau un pahar.

Din forma obtinuta se taie semiluna 🙂
Pofta Buna!







