1. Visinele se spala apoi indepartam samburii .
2. Albusul se bate pana devine spuma, se adauga zaharul si mixam pana se dizolva. Separat se mixeaza pentru 1 min – uleiul, galbenusurile, praful de sare, praful de copt stins, vanilia si apa minerala. Compozitia de albus si galbenus se amesteca usor.
3. Se adauga faina si amestecam pana se incorporeaza.
4. Din compozitia formata 1/4 se amesteca cu cacao.
5. Intr-o tava ( 20×30 ) tapetata cu hartie de copt se adauga compozitia alba.
6. Adaugam din loc in loc compozitia de cacao, amestecam usor cu o furculita pana vom obtine o compozitie maromata.
7. Visinele se prafuiesc cu faina si se adauga peste compozitie.
8. Coacem prajitura la 180°C pentru 35-40 min.
9. Dupa coacere se scoate pe un gratar , se lasa sa se racesca complet si se portioneaza.
Pofta Buna!
2 thoughts on “Prajitura cu visine si cacao”
Merci Mara pentru recete !
Pozele sunt frumoase si recetele delicoase !
Cu mare drag , Oxana !