Inghetata de caise

Sa ne racorim cu o inghetata de caise cremoasa, cu gust placut, dulce-acrisor!
Ingrediente:

300 gr caise

200 gr zahar pudra

600 g smantana pentru frisca

1 plic zahar vanilat

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

4

4.9/5 - (109 votes)

Caisele se spala, se curata de coaja si de samburi. Se pun intr-un vas de mixer si se bat impreuna cu 100 gr zahar pana obtinem un piure.

Separat se bate smantana cu restul de zahar si vanilie  pana se intareste.

inghetata de caise

Frisca se amesteca cu piureul de caise si se mixeaza cca 1 min.

inghetata de caise

Compozitia se toarna intr-o caserola rezistenta la temperaturi scazute si se introduce in congelator pentru min 4 ore.

Se serveste in cupe cu felii de caise.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

2 thoughts on “Inghetata de caise”

  1. Ador inghetata,iar aceasta arata minunat,mai ales ca este facuta din caise ,abia astept sa mananc 😀

  2. Simona Palincas

    Exceptionala. A trecut in top pe locul I. F. aromata daca fructele sunt bine coapte. Multumim mult de reteta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.