full screen background image

Briose cu ciocolata

Iata un desert ciocolatos si pufos ! Briosele au o aroma intensa de ciocolata , sunt usor de preparat si fi servite alaturi de o cafea.

Briose cu ciocolata

Timp preparare:

50 minute

Portii:

12 bucati.

Ingrediente:

280 gr faina, 2 oua , 120 ml lapte, 180 gr zahar, 8 gr praf de copt, 120 gr unt 82%grasime, 10 gr zahar vanilat, 80 gr ciocolata cu continut ridicat de cacao, 25 gr cacao cu continut redus de grasime, 1 praf sare.Decor- zahar pudra vanilat.

Instructiuni preparare

Intr-un bol amestecam faina cu zaharul, zaharul vanilat , cacaua , praful de sare si praful de copt.

Separat, amestecam untul topit ( caldut)  cu ouale si laptele.

Adaugam 40 gr ciocolata maruntita si amestecam.

Amestecam bine cele doua compozitii .

Vom obtine o compozitie omogena.

Restul de ciocolata ( 40 gr) se marunteste cu ajutorul unui cutit.

 






Tava pentru briose se  tapeteaza cu  hartie decor  pentru briose si le umplem de jumatate.

Presaram ciocolata si adaugam restul de compozitie. Pentru a turna compozitia am folosit un pos cu varf rotund.

Coacem briosele cu ciocolata la 180C pentru maxim 25 minute.

Le lasam sa se racesca complet apoi le scoatem din tava.

Le decoram cu zahar pudra vanilat.

Pofta Buna!

Briose cu ciocolata
(27 voturi)

 

Salvează

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Fresh de rodie

Fresh de rodie - un cocktail delicios cu vitamine!

Închide