Galbenusurile se mixeaza cu zahar pe baie de abur. Compozitia va capata o culoare deschisa si se va ingrosa.
Se lasa sa se racesca complet iar separat se bate frisca pana obtinem o spuma densa.
Compozitia de galbenusuri se mixeaza cu mascapone apoi se adauga peste frisca batuta.
Mixam pana obtinem o compozitie omogena si pufoasa.
Cafeaua se amesteca cu esenta de rom. Piscoturile se trec rapid prin acesta compozitie si se pun pe un platou.
Deasupra se adauga crema cu ajutorul unui pos cu dui.
Adaugam al doilea strat de piscoturi trecute prin cafea.
Deasupra se adauga un nou strat de crema .
Adaugam al treilea strat de piscoturi (dupa ce se trec prin cafea).
Toata suprafata se decoreaza cu aveline din compozitia de tiramisu si se introduce la rece pentru minim 1 ora.
La servire se pudreaza cu cacao si decoram cu frunze proaspete de menta.
Pofta Buna!
5 thoughts on “Tiramisu”
Delicioase
super buna imi place la nebunie
dar stiti ca la reteta asta trebuie pus si gelatina si fructe
fiecare isi personalizeaza reteta
Mi pace mult