full screen background image

Fursecuri Inimioara cu Ciocolata

Fursecuri Inimioara cu Ciocolata, un desert aromat, cu gust intens de ciocolata si aroma de cocos. Aluatul fraged pe baza de unt, ciocolata si nuca de cocos ofera desertului nota maxima. Ideale pentru mese in familie.

Fursecuri Inimioara cu Ciocolata

Timp preparare:

40 minute

Portii:

1

Ingrediente:

Aluat - 160 gr unt, 2 galbenusuri, 1 lingura smantana grasa, 200 gr zahar pudra, 1 lingurita rom, 450 gr faina, 10 gr vanilie, 1 praf de sare.Decor - 100 gr ciocolata alba , 80 gr  nuca de cocos, 5 picaturi suc sfecla rosie.

Instructiuni preparare

Untul ( la temperatura camerei) se mixeaza cu zahar si zahar vanilat.

Adaugam galbenusurile, smantana, esenta de rom si praful de sare.

Mixam pentru 2minute.

Adaugam faina si amestecam.



Vom obtine un aluat usor de modelat, nelipicios.

Aluatul se imparte in doua parti si se modeleaza cu ajutorul fainii.

Poti incerca si o alta varianta de aluat fraged , reteta o gasesti pe blog – aici.

Fiecare parte de aluat  se intinde intr-o foaie subtire si se decupeaza cu o forma  inimioara.

Transferam, cu grija,  inimioarele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.



Le coacem la 180C , timp de 10 minute.

Atentie la timpul de coacere, baza trebuie sa fie aurie , nu rumenita.

Nuca de cocos se amesteca cu sucul de sfecla rosie.

Glazuram fursecurile cu  ciocolata topita, doar pe jumatate, le presaram cu nuca de cocos (usor colorata) si le punem  pe un gratar de patiserie- vezi foto.

Le punem la rece pentru 15 minute.

Dupa ce s-a intarit ciocolata , transferam fursecurile pe un platou.

Le pastram la rece pana in momentul servirii.

Sa aveti pofta!




Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Prajitura cu nuca si frisca

O prajitura de casa cu personalitate !

Închide