Cea mai iubita prajitura din Romania

3.1/5 - (11 votes)

Dr. Oetker România a împlinit în acest an 20 de ani de prezență în România, iar cu acest prilej aniversar, a realizat un sondaj de opinie printre fanii sai pentru a afla care este ”Cea mai iubită prăjitură din România”.

Sondajul a constat într-un chestionar cu o întrebare unică plasat pe website-ul Dr.Oetker prin intermediul căruia s-a dorit să se afle “Care este cea mai iubită prăjitură din România”. Prăjiturile care au putut fi votate sunt: Tiramisu, Prajitura Alba ca Zapada, Papanasi, Cozonac, Tort Diplomat, Clatite, Crema de zahar ars, Prajitura Negresa, Salam de biscuiţi, Gogoşi, Prăjitură cu vişine, Chec, Prăjitură Regina, Prăjitură Albinuţa, Cornuleţe cu nucă.

Poll-ul a funcționat timp de 2 luni, de la 1 octombrie până pe 30 noiembrie 2018, iar conform voturilor fanilor Dr. Oetker, TIRAMISU este cea mai iubită prăjitură din România cu un procentaj de peste 22% din total voturi – 5332 voturi din 24.237 total voturi. Topul a fost intregit de Prăjitură Albă ca Zăpada care a înregistrat 2247 voturi si Papanaşi cu 2009 voturi. Rezultatul final a fost afişat atât pe website, cât și pe pagina de Facebook Momente Dulci de la Dr. Oetker.

Compania germană Dr. Oetker are o tradiție de peste 125 de ani pe plan internațional, iar în România activează încă din anul 1998. Dr. Oetker vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluții la îndemână pentru cele mai delicioase și rapide deserturi de casă precum și produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *