Bomboane cu ciocolata

O noua reteta de bomboane aromate !
Ingrediente:

300 gr pandispan cu cacao

50 gr unt

100 gr ciocolata cu lapte

1 plic zahar vanilat

1 lingurita esenta rom

1 lingura miere

nuca de cocos - pentru decor

Timp preparare

1 ora si 10 min

5/5 - (112 votes)

Pandispanul se rupe in bucatele si se pune intr-un bol.

bomboane cu ciocolata1

Adaugam esenta de rom, zaharul vanilat, ciocolata razuita , mierea  si untul topit.

Se framanta bine, astfel incat sa obtinem o compozitie buna de modelat.

 

 

 

bomboane cu ciocolata2

Modelam  bomboanele apoi  se trec  prin nuca de cocos .

Se pun pe un platou apoi se introduc la rece pentru 1 ora.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *