Bomboane cu ciocolata

O noua reteta de bomboane aromate !
Ingrediente:

300 gr pandispan cu cacao

50 gr unt

100 gr ciocolata cu lapte

1 plic zahar vanilat

1 lingurita esenta rom

1 lingura miere

nuca de cocos - pentru decor

Timp preparare

1 ora si 10 min

5/5 - (107 votes)

Pandispanul se rupe in bucatele si se pune intr-un bol.

bomboane cu ciocolata1

Adaugam esenta de rom, zaharul vanilat, ciocolata razuita , mierea  si untul topit.

Se framanta bine, astfel incat sa obtinem o compozitie buna de modelat.

bomboane cu ciocolata2

Modelam  bomboanele apoi  se trec  prin nuca de cocos .

Se pun pe un platou apoi se introduc la rece pentru 1 ora.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.