Sirop de coacaze negre

Suc natural de coacaze negre, vitaminizant, mineralizant si detoxifiant. O bunatate daruita de natura !
Ingrediente:

2 kg coacaze- cca 1 l suc, 1 kg miere naturala (salcam)

Timp preparare

30 min

4.7/5 - (10 votes)

1. Coacazele curatite de  frunze si  codite le spalam  in 3-4 ape , cu grija  pentru a nu le strivi.

sirop coacaze negre 3

2. Se pun intr-o  strecura­toare  se scurga de apa,  le transferam intr-un vas si  le mixam cu ajutorul unui blender vertical.

3. Compozitia formata se strecoara  printr-un tifon asezat deasupra unui vas , cu scopul de a elimina semintele.

sirop coacaze negre 2

4. Sucul rezultat se mixeaza cu mierea , cca 1 min.

sirop coacaze negre 1

5. Siropul se pune in paharele mici de unica folosita si se congeleaza. Dupa 4-5 ore de congelare, cuburile se scot , se pun in pungi si se pastreaza in congelator.

 

 

Pentru servire se scot din congelator, se pun in pahare si adaugam apa plata sau minerala. Se amesteca bine cu o lingurita pana la decongelarea completa a sucului.

sirop coacaze negre natural

Dupa preferinta se poate adauga miere si lamaie.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *