Preparare Sirop Salam de Post cu Biscuiti
Punem intr-o cratita: zaharul, cacaua, margarina, apa.
Amestecam si punem cratita la foc mic.
Compozitia se fierbe 2 minute, se ia de pe foc si se lasa sa se racesca.
Adaugam esenta de rom si amestecam.
Asamblare Salam de Post cu Biscuiti
Intr-un bol adaugam: biscuitii maruntiti, rahatul de fructe, stafidele, merisoarele, coaja de portocale confiata si siropul de cacao.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Compozitia formata se pune pe un strat de folie alimentara, iar la dedesubt folie de aluminiu.
Rulam pana formam ruloul si strangem bine la capete.
Punem la rece pentru minim 6 ore, de preferat peste noapte.
Inainte de servire, salamul de biscuiti se trece prin nuca de cocos si se portioneaza.
Sa aveti pofta!