Reteta Salam de biscuiti. Cum se face Salamul de biscuiti ? Retete Salam de biscuiti.
Biscuitii se rup in bucati potrivite si se pun intr-un bol mare.
Miezul de nuca se marunteste, rahatul se taie cubulete.
Intr-o cratita punem laptele, zaharul, untul si ciocolata maruntita.
Amestecam pana ce compozitia ajunge ln punctul de fierbere si se mai lasa 1 minut pe foc.
Se lasa sa se racoreasca 2-3 minute apoi se toarna peste biscuitii maruntiti.
Adaugam rahatul , esenta de rom, miezul de nuca si amestecam.
Compozitia formata se imparte in doua parti.
Se ia compozitie , se pune pe foile alimentara +folie aluminiu (la baza) apoi se ruleaza strans.
Se inchide la capete apoi se introduce la rece pentru 2-3 ore, de preferat peste noapte.
Salamul de biscuiti se pudreaza cu zahar farin vanilat apoi se portioneaza in felii potrivite
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
4 thoughts on “Salam de biscuiti”
Foarte frumos
Multumesc!
Cand se adauga cacao
In reteta folosim doar ciocolata.