Glazura de cacao

Gustoasa si aspect de nota 10, glazura de cacao este ideala pentru prajituri de casa.
Ingrediente:

4 linguri zahar

1 pliculet zahar vanilat

4 linguri apa

80 gr unt cu un continut ridicat de grasime

2 linguri cacao

Timp preparare

20 min

Nr. portii

1

4.3/5 - (722 votes)

Se pune la fiert apa cu zaharul.

Dupa primele clocote se adauga untul taiat cubulete, cacao si amestecam.

Se lasa la fiert maxim 3 minute, se ia de pe foc si adaugam zaharul vanilat.

Amestecam  pana se dizolva zaharul.

Glazura de cacao se foloseste ca decor la prajituri, torturi, fursecuri, etc.

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

15 thoughts on “Glazura de cacao”

  1. Manolescu Ioana

    Va rog sa-mi spuneti cum caut o anumita reteta . Cred ca nu vad eu butonul de cautare. Multumesc .

  2. Spuneți.mi va rog dacă se întărește aceasta glazura, dacă se poate tăia bine și nu rămâne lipicioasa. Mulțumesc!

  3. Buna! Am incercat si eu glazura dar in loc de unt am pus frisca! Ce sa zic, o bunatate! Mersi pt reteta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *