Crema de ciocolata alba (Ganache)

Crema perfecta pentru torturi si prajituri. Delicioasa si aromata...Yam, yam
Ingrediente:

200 gr ciocolata alba, 200 ml smantana pentru frisca 35% grasime, 1 plic zahar vanilat.

Timp preparare

80 min

3.6/5 - (40 votes)

Intr-o cratita  se adauga smantana si ciocolata.

crema ciocolata alba 1

Se pune la foc mediu, se amesteca pana se dizolva complet ciocolata si ajunge la punctul de fierbere.

 

 

Se ia de pe foc , se lasa cca 2-3 min apoi se adauga vanilia .

crema ganache albaSe mixeaza pana se raceste si incepe sa se ingroase.

Se introduce la rece pentru 1 ora.

Crema Ganache se foloseste pentru decorarea prajiturilor, torturilor, glazurarea fructelor si deserturilor la cupa.

 

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

3 thoughts on “Crema de ciocolata alba (Ganache)”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *