Cornulete fragede cu rahat

Cornulete fragede cu rahat de fructe - desertul copilariei. O reteta simpla, rapida si la indemana ;)
Ingrediente:

Aluat fraged - 100 gr unt, 80 gr zahar pudra, 1 ou, 1 plic zahar vanilat, 1/2 praf , 1 lingurita otet, 300 gr faina pentru prajituri.

Umplutura- 150 gr rahat de fructe

Decor - zahar pudra vanilat.

Timp preparare

50 min

3.7/5 - (45 votes)

Aluatul fraged ( reteta) se intinde intr-o foaie pe un blat cu ajutorul fainii.

Deasupra asezam o farfurie si decupam aluatul.

cornulete cu rahat reteta (6)

Cu ajutorul unui cutit bine ascutit taiem aluatul in forma de stea – vom obtine triunghiuri de aluat. Rahatul se taie in bucati egale.

cornulete cu rahat reteta (5)

Pe fiecare triunghi (la baza) asezam cate o bucata de rahat  si rulam.

cornulete cu rahat reteta (4)

 

Cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem cca 20-25 min , la 180 C.

cornulete cu rahat reteta (8)

Dupa coacere le lasam sa se racesca complet.

 

 

cornulete cu rahat reteta (7)

Se pun pe platou si le pudram cu zahar pudra.

cornulete cu rahat 1

Ideal ar fi sa le servim a doua zi, vor fi fragede si delicioase.

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *