Banane in sos caramel si frisca

Desertul rapid cu care iti poti incanta prietenii . Extrem de aromat si delicios !
Ingrediente:

3 banane mari, 150 ml sirop caramel, 300 gr frisca batuta.

Decor - sos caramel, felii de banane, frunze proaspete de menta.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

4

4.5/5 - (27 votes)

Banane in sos caramel si frisca. Reteta Banane in sos caramel si frisca

Bananele se curata de coaja si le taiem felii potrivite.

banane-in-sos-caramel-5

Sosul caramel se pune intr-o tigaie la foc mic .

Dupa primul clocot adaugam feliile de banane, amestecam usor  si le lasam maxim 30 secunde pe foc.

banane-in-sos-caramel-1

Le  lasam sa se racesca  complet apoi formam desertul.

banane-in-sos-caramel-2

In pahare cu o capacitate de 270 ml , adaugam 2 straturi de banane in caramel si doua straturi de frisca rece.

banane-in-sos-caramel-3

Decoram cu sos caramel , felii de banane si frunze proaspete de menta – vezi foto.

banane-in-sos-caramel-4

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *