full screen background image

Trandafiri cu branza dulce

Un desert pufos cu branza dulce , ce poate fi mai bun ?

Trandafiri cu branza dulce

Timp preparare:

1 ora

Portii:

12 bucati

Ingrediente:

Aluat - 750 gr faina alba tip 480 +30 gr pentru intins aluatul , 3 oua, 100 gr zahar, 10 gr drojdie uscata, 50 gr unt, 300 ml lapte , 1 praf de sare, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 1 lingurita extract de vanilie.Umplutura - 300 gr baranza dulce de vaci, 3 linguri pline de zahar, 2 oua, 1 lingura gris, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 1/2 lingurita extract de vanilie.Decor - 1 galbenus pentru uns , zahar pudra vanilat


Instructiuni preparare

Preparare Aluat

Intr-un vas se mixeaza cca 3 min ouale cu zaharul. Se adauga drojdia dizolvata in laptele caldut, extractul de vanilie, praful de sare, coaja rasa de lamaie si faina.

trandafiri-cu-branza-dulce-8

Amestecam  pana obtinem  un aluat omogen.

trandafiri-cu-branza-dulce-2

Se adauga treptat untul topit (caldut) si se framanta pana se incorporeaza.

trandafiri-cu-branza-dulce-4

Se pune vasul intr-un loc caldut (vasul acoperit) la crescut, pana isi dubleaza volumul, cca 30 minute.

Preparare Umplutura

Intr-un bol adaugam – branza dulce de vaci, zaharul, grisul, extractul de vanilie, ouale si coaja rasa de lamaie.

Amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena.


Aluatul se imparte in 12 bucati uniforme pe care le modelam sub forma de bile.

Fiecare bila de aluat se intinde ( cu faina ) in forma rotunda.

trandafiri-cu-branza-dulce-7

Se taie pe margini in 4 parti egale si lasam  in mijloc  loc pentru umplutura .

In mijloc punem o  lingura din umplutura de branza.

trandafiri-cu-branza-dulce-5

Cu una din cele patru parti  de aluat taiate se inveleste umplutura.

trandafiri-cu-branza-dulce-6

Prindem marginile bine  si  invelim umplutura, ultima ” petala ” va inchide trandafirul.

Trandafirii formati se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt , se ung cu ou ( batut) si ii lasam la dospit cca 10 minute.

trandafiri-cu-branza-dulce-3

Se coc in cuptorul preincalzit la 180 C ~ 30 minute, pana se rumenesc usor.

trandafiri-cu-branza-dulce-1

Se servesc pudrati cu zahar farin vanilat.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Trandafiri cu branza dulce
(3 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
chec cu mere si banane de post
Chec cu mere si banane

Chec extrem de aromat si pufos - ideal intr-o zi de post!

Închide