full screen background image

Tort de ciocolata

Crema fina, blat pufos si gust intens de ciocolata si rom… cel mai bun tort de ciocolata !

Tort de ciocolata

Timp preparare:

3

Portii:

12

Ingrediente:

1 buc Blat cu cacao2 portii Crema Ganache200 ml Sirop de rom200 gr ciocolata menaj pentru decor1/2 coaja de portocala confiatafrunze de ciocolata1 lingurita ulei


Instructiuni preparare

Blat cu cacao – reteta aici 

Crema Ganache – reteta aici

Sirop pentru torturi – reteta aici

Coaja confiata de portocala se taie fasii si cubulete – oprim pentru decor iar restul se adauga in crema.

Crema se imparte in 4 parti iar blatul de cacao se taie in trei foi uniforme.

Pe un platou adaugam 3 lingurite de sirop si punem prima foaie de blat (pentru a se insiropa si baza).

Insiropam bine ,  daca apasam cu degetul siropul sa iasa la suprafata.

Adaugam crema ganache in strat uniform pe toata suprafata foii de blat. Procedam la fel si cu a doua foaie de blat.

tort de ciocolata2

Invelim tortul cu a treia portie de crema si dam la rece pentru 2-3 ore.

Se glazureaza cu ciocolata menaj topita si amestecata cu o lingurita de ulei .

tort de ciocolata3

Se introduce la rece pentru 15 min apoi se decoreaza cu ultima parte de crema , frunze de ciocolata si coaja de portocala confiata .

Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Este cel mai bun tort de ciocolata !!!

tort ciocolata sectiune

 

Pofta Buna!

 

Tort de ciocolata
(111 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
prajitura cu cirese
Prajitura cu cirese

Prajitura mea pufoasa cu cirese este desertul cel mai simplu, rapid si bun. Va plac prajiturile cu fructe?

Închide