full screen background image

Tort de biscuiti

Tort de biscuiti – un desert rapid si simplu.

Tort de biscuiti

Portii:

6

Ingrediente:

400 gr biscuiti200 gr unt2 linguri cacao100 ml lapte120 gr zahar1 lingurita esenta de rom2 plicuri zahar vanilatDecor: cacao zmeura proaspata


Instructiuni preparare

Biscuitii se rup in bucati iar o parte din ei se sfarama.

Separat intr-o cratita se pune zaharul, untul, cacao, lapte si amestecam.
Compozitia obtinuta se pune la fiert, amestecand des, cca 5 min.

Se adauga esenta de rom, zaharul vanilat si  lasa sa se racesca cateva momente. Vom obtine un sos delicios 🙂

Sosul se adauga peste biscuiti si amestecam pana se incorporeaza.

tort de biscuiti (1)

Compozitia obtinuta  se pune intr-o forma (diametru 18) tapetata cu folie alimentara si se intinde uniform.

Se aseaza folie peste forma si se introduce la rece. De preferat este sa il lasati de seara pana dimineata sau 3-4 ore.

Se scoate din forma, se pudreaza cu cacao si se decoreaza cu fructe proaspete.

Pofta Buna!

Tort de biscuiti
(27 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
tort de fructe reteta
Tort cu fructe

Este desertul ideal - aromat, pufos, gustos si colorat :) Va astept cu impresii ...

Închide