full screen background image

Tort cu ananas, capsuni si portocale

Tort cu fructe – delicios si aromat !

Tort cu ananas, capsuni si portocale

Timp preparare:

3 ore

Portii:

10

Ingrediente:

Baza + Margini - 24 piscoturi de sampanie ( forma de diametru 22 cm )Sirop - sucul de la o portocala , 200 ml apa, 4 linguri zahar.Umplutura - 1/2 portie Crema diplomat + 1/ 2 cutie ananas din compot + 1/2 coaja confiata de la portocala.Decor - 200 gr frisca dulce si vanilata, 100 gr capsuni, 1/2 coaja confiata de la o portocala.


Instructiuni preparare

Tapetam forma cu folie alimentara , trecem rapid piscoturile prin sirop (sucul de la o portocala se amesteca bine cu zahar si apa) si le asezam in forma – margini apoi baza.

tort cu ananas capsuni si portocale (3)

Crema diplomat amestecata cu ananasul si coaja de portocala confiata ( taiate cubulete) se toarna in forma tapetata cu piscoturi.

tort cu ananas capsuni si portocale (4)

Se uniformizeaza ,  se acopera forma cu folie alimentara si se introduce la rece pentru 2 ore.

tort cu ananas capsuni si portocale (1)

Se scoate cu grija din forma , se pune pe un platou si se indeparteaza folia.

tort cu ananas capsuni si portocale (2)

Se decoreaza cu frisca dulce si vanilata, capsuni si portocala confiata – vezi foto.

tort capsuni ananas

Pofta Buna!

Tort cu ananas, capsuni si portocale
(101 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
chec
Chec cu stafide

Chec pufos cu stafide aromate! Cel mai bun desert pentru pachetelul celor mici !

Închide