full screen background image

Sirop de zmeura

Puteti  inlocui sucul din comert cu un sirop de zmeura , delicios si aromat.

Sirop de zmeura

Timp preparare:

30 min

Portii:

6

Ingrediente:

1 kg zmeura1 kg zahar1/2 lamaie


Instructiuni preparare

Zmeura coapta si proaspata, se curata de frunze, se pune intr-o sita si se spala la un jet de apa rece.

sirop de zmeura

Intr-o cratita se pune alternativ un strat de zmeura, un strat de zahar si zeama de la lamaie.

sirop de zmeura

Se lasa sa stea 2-3 ore, ca sa isi lase zeama apoi se pune pe foc.

sirop de zmeura

Se fierbe cca 10 min, apoi se lasa cateva momente sa se racesca. Compozitia se trece printr-o sita si se apasa usor cu lingura.

Siropul se pune la sticle si se capseaza. Se pastreaza la loc racoros si aerisit.

Siropul de zmeura se serveste cu apa plata sau minerala si gheata. Se poate folosi cu succes si la decorarea deserturilor.

Pofta Buna!

Sirop de zmeura
(9 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
prajitura cu nuca si ciocolata
Prajitura cu nuca si ciocolata

O prajitura pufoasa cu nuca si ciocolata. Reteta este simpla , rapida si delicioasa!

Închide