full screen background image

Sirop de coacaze negre

Suc natural de coacaze negre, vitaminizant, mineralizant si detoxifiant. O bunatate daruita de natura !

Sirop de coacaze negre

Timp preparare:

30 min

Ingrediente:

2 kg coacaze- cca 1 l suc, 1 kg miere naturala (salcam)


Instructiuni preparare

1. Coacazele curatite de  frunze si  codite le spalam  in 3-4 ape , cu grija  pentru a nu le strivi.

sirop coacaze negre 3

2. Se pun intr-o  strecura­toare  se scurga de apa,  le transferam intr-un vas si  le mixam cu ajutorul unui blender vertical.

3. Compozitia formata se strecoara  printr-un tifon asezat deasupra unui vas , cu scopul de a elimina semintele.

sirop coacaze negre 2

4. Sucul rezultat se mixeaza cu mierea , cca 1 min.

sirop coacaze negre 1

5. Siropul se pune in paharele mici de unica folosita si se congeleaza. Dupa 4-5 ore de congelare, cuburile se scot , se pun in pungi si se pastreaza in congelator.

Pentru servire se scot din congelator, se pun in pahare si adaugam apa plata sau minerala. Se amesteca bine cu o lingurita pana la decongelarea completa a sucului.

sirop coacaze negre natural

Dupa preferinta se poate adauga miere si lamaie.

Pofta Buna!

Sirop de coacaze negre
(6 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
inghetata de zmeura (1)
Inghetata de zmeura

Zmeura culeasa din gradina proprie , frisca naturala si lapte condensat pregatit in casa - o bunatate ! Inghetata cu...

Închide