full screen background image

Sarlota cu rom si cacao

Incanta orice prieten sau musafir cu un desert fin si aromat !

Sarlota cu rom si cacao

Timp preparare:

2 ore

Ingrediente:

100 gr zahar, 3 oua , 200 ml lapte, 10 gr gelatina, 1 pliculet zahar vanilat, 1 praf sare, 600 gr frisca batuta, 3 lingurite esenta de rom, 3 linguri cacao.Decor - frisca , decor ciocolata, frunze proaspete menta


Instructiuni preparare

1. Gelatina se pune in laptele rece, se amesteca si se lasa la temperatura camerei cca 15 min.

2. Ouale se mixeaza cu zaharul si praful de sare apoi se amesteca cu gelatina .

3. Compozitia formata se pune intr-un vas pe baie de abur si se amesteca periodic pana se ingroasa.

crema diplomat 1

4. Cand crema este ingrosata se ia de pe baia de abur si se lasa sa se racesca cateva momente.

sarlota cu rom si cacao3

5. Adaugam vanilia, cacao  si amestecam periodic pana se raceste.

sarlota cu rom si cacao2

 

6. Se amesteca cu frisca batuta , esenta de rom pana obtinem o crema omogena.

sarlota cu rom si cacao1

7. Compozitia formata se pune in cupe. Se introduc la rece pentru 1 ora.

sarlota la cupa

8. Fiecare cupa se decoreaza cu frisca , ciocolata (decor) si frunze proaspete de menta.

Pofta Buna !

Sarlota cu rom si cacao
(15 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
chec pufos cu nuca si cacao
Chec pufos cu nuca si cacao

Cea mai usoara si pufoasa reteta de chec ! yam, yam

Închide