full screen background image

Salam de biscuiti (reteta de post)

Desert de post aromat, ideal pentru cafea sau ceai.

Salam de biscuiti (reteta de post)

Timp preparare:

30 min

Portii:

4

Ingrediente:

300 gr biscuiti de post50 gr margarina70 gr zahar brun2 linguri cacao neagra50 gr stafide aurii1 lingura esenta de romDecor - zahar farin


Instructiuni preparare

Biscuitii se sfarama cu mana si se pun intr-un bol. Intr-o cratita amestecam zaharul, apa si cacao. Adaugam margarina si punem pe foc.

salam de biscuiti

Se amesteca continuu, dupa cateva clocote se ia cratita de pe foc si se lasa cateva momente sa se racesca.

salam de biscuiti

Peste biscuiti adaugam compozitia de cacao si amestecam.

salam de biscuiti

Adaugam esenta de rom, stafidele si amestecam pana se incorporeaza. Compozitia formata se imparte in doua. Fiecare parte se pune pe folie alimentara si rulam strans.

salam de biscuiti

Rulourile formate  se pun pe o tava la rece, de seara pana dimineata sau minim 4 ore. Se indeparteaza folia, se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza.

salam de biscuiti

Se serveste ca desert alaturi de cafea sau ceai.

Salvează

Salvează

Salam de biscuiti (reteta de post)
(102 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
fursecuri cu rahat
Fursecuri cu rahat

Fursecuri fragede si delicioase - ideale pentru cei mici !

Închide