full screen background image

Rulouri cu frisca

Rulouri crocante umplute cu frisca aromata – un desert minunat , rapid si bun !

Rulouri cu frisca

Timp preparare:

1 ora si 40 min.

Portii:

18 bucati

Ingrediente:

Aluat - 550 gr faina alba tip 480 , 250 gr unt 82% grasime, 1 lingurita otet, 1 /4 lingurita sare, 200 ml apa rece.Umplutura - 200 gr frisca batuta vanilataDecor - zahar farin.


Instructiuni preparare

Reteta Foietaj de casa o gasiti aici

Foietajul se intinde cu ajutorul fainii intr-o foaie de grosime potrivita si forma dreptungiulara.

rulouri-cu-frisca-2

Taiem aluatul in fasii – latime 3 cm si lungime 30 cm.

Fiecare fasie de aluat se rasuceste pe conul metalic (neuns), astfel incat sa acopere partial stratul anterior .

Rulourile formate se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 200C~ 20 minute.

 

rulouri-cu-frisca-3

Dupa coacere , le lasam sa se racesca complet apoi scoatem cu grija conurile.

rulouri-cu-frisca-4

Umplem rulourile cu frisca vanilata (rece) .

rulouri-cu-frisca-5

Le pudram cu zahar farin si le servim.

rolls-with-creamPofta Buna!

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Rulouri cu frisca
(1 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
briose cu visine reteta
Muffins cu visine

Reteta de muffins cu visine  este un desert delicios pentru cei mici dar si pentru cei mari.

Închide