full screen background image

Rulada de biscuiti

Primul desert din categoria „dulciuri pentru Craciun” – ieftin, aromat si delicios!

Rulada de biscuiti

Timp preparare:

2 ore

Portii:

15 felii

Ingrediente:

Strat 1 - 250 gr biscuiti simpli, 50 gr zahar, 90 ml apa, 125 gr unt, 1 plic zahar vanilat, 2 linguri pline cu sfecla razuita.Strat 2 - 3 linguri zahar pudra, 100 gr nuca de cocos, 1 pliculet zahar vanilat, 50 gr unt.Decor - 100 gr nuca de cocos

Instructiuni preparare

Apa impreuna cu zaharul se pun la fiert  pentru 5 min. Se adauga sfecla rosie si se continua fierberea inca 1 min.

rulada cu biscuiti 6

Se lasa sa se racesca cateva momente apoi se strecoara si se amesteca cu unt +vanilie.

rulada cu biscuiti 5

Se adauga peste biscuitii macinati  si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

rulada cu biscuiti 4

Compozitia formata se pune pe folie alimentara si se  intinde  sub forma dreptunghiulara.

Formam stratul 2 – untul se omogenizeaza cu zaharul farin si zaharul vanilat pana se spumeaza (vom obtine o crema fina). Se amesteca cu nuca de cocos si se adauga peste compozitia de biscuiti.

rulada cu biscuiti 3

Se intinde intr-un strat uniform pe toata suprafata foii.

Se ruleaza strans , se pune intr-o tava si se introduce la rece pentru 1 ora.

rulada de biscuiti 2

Rulada se decoreaza cu nuca de cocos (  nuca se pune pe folie alimentara si miscam  rulada pana se decoreaza complet) si se portioneaza in felii potrivite .

rulada de biscuiti imagine

rulada cu biscuiti 1Pofta Buna!

 

Rulada de biscuiti
(107 voturi)

loading...



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Tort cu lamaie

Aroma intensa de lamaie , un desert ce nu poate lipsi de la mesele in familie sau mese festive. Extrem...

Închide