full screen background image

Rulada de biscuiti

Primul desert din categoria „dulciuri pentru Craciun” – ieftin, aromat si delicios!

Rulada de biscuiti

Timp preparare:

2 ore

Portii:

15 felii

Ingrediente:

Strat 1 - 250 gr biscuiti simpli, 50 gr zahar, 90 ml apa, 125 gr unt, 1 plic zahar vanilat, 2 linguri pline cu sfecla razuita.Strat 2 - 3 linguri zahar pudra, 100 gr nuca de cocos, 1 pliculet zahar vanilat, 50 gr unt.Decor - 100 gr nuca de cocos


Instructiuni preparare

Apa impreuna cu zaharul se pun la fiert  pentru 5 min. Se adauga sfecla rosie si se continua fierberea inca 1 min.

rulada cu biscuiti 6

Se lasa sa se racesca cateva momente apoi se strecoara si se amesteca cu unt +vanilie.

rulada cu biscuiti 5

Se adauga peste biscuitii macinati  si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

rulada cu biscuiti 4

Compozitia formata se pune pe folie alimentara si se  intinde  sub forma dreptunghiulara.

Formam stratul 2 – untul se omogenizeaza cu zaharul farin si zaharul vanilat pana se spumeaza (vom obtine o crema fina). Se amesteca cu nuca de cocos si se adauga peste compozitia de biscuiti.

rulada cu biscuiti 3

Se intinde intr-un strat uniform pe toata suprafata foii.

Se ruleaza strans , se pune intr-o tava si se introduce la rece pentru 1 ora.

rulada de biscuiti 2

Rulada se decoreaza cu nuca de cocos (  nuca se pune pe folie alimentara si miscam  rulada pana se decoreaza complet) si se portioneaza in felii potrivite .

rulada de biscuiti imagine

rulada cu biscuiti 1Pofta Buna!

 

Rulada de biscuiti
(107 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
biscuiti cu miere reteta
Biscuiti cu miere

Biscuiti aromati, fragezi, cu miere si unt. Un adevarat deliciu pentru copilul din tine !

Închide