full screen background image

Categorie: Retete Patiserie

Pasca cu ciocolata

Pasca cu ciocolata , un desert pufos si aromat ! O reteta simpla , dar cu un rezultat spectaculos prin forma deosebita si gustul delicios

Pariziene cu mere

Miez pufos cu mere parfumate si scortisoara , o reteta rapida si ieftina ! Putem inlocui umplutura de mere cu : branza, nuci, rahat , etc...

Croissante

Produs de patiserie frantuzesc, ideal pentru micul dejun si nelipsit din pachetelul celor mici. De cand am pregatit in casa croissante ,...

Cornulete fragede cu gem

Cornulete fragede din aluat cu osanza , gem de prune si vanilie. Ti se topesc in gura...

Prajitura Haios

Prajitura obtinuta din aluat cu osanza si gem de prune, un desert cu origini unguresti , foarte apreciat in sezonul rece.

Strudel cu branza dulce

Cele mai bune strudele cu branza dulce si aluat foarte fraged in foi. Sunt pufoase si peste 2 zile , daca mai raman :)

Placinta cu branza dulce si stafide

Cea mai buna placinta cu branza dulce si stafide. Desertul preferat de cei mici !

Aluat foarte fraged

Un aluat fraged in foi , perfect pentru pateuri, strudele, cornulete. O reteta simpla si fara prea multe batai de cap.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress