full screen background image

Pricomigdale

Cu interior usor moale si exterior crocant , pricomigdalele sunt un desert la mare cautare, mai ales pentru mese festive. Va recomand sa incercati reteta !

Pricomigdale

Timp preparare:

1 ora si 30 min.

Portii:

~500 gr

Ingrediente:

120 gr migdale crude , 80 gr miez nuca, 5 albusuri , 10 gr zahar farin, 60 gr faina, 300 gr zahar, 5 gr zahar vanilat , 2 picaturi esenta migdale, 1 lingurita ulei pentru uns tava.


Instructiuni preparare

Migdalele si nuca se macina la robot.

Miezul de nuca si migdalele macinate se amesteca  cu zaharul si cu albusurile de ou (nebatute).

pricomogdale-1

Punem vasul pe baie de abur si amestecam periodic pana ce compozitia se incalzeste bine.

pricomogdale-2

Se ia vasul de pe abur , amestecam  si lasam sa se racesca complet compozitia.

Adaugam zaharul vanilat, esenta de migdale si faina.

pricomogdale-3

Amestecam bine pana vom obtine o compozitie omogena.

pricomogdale-4

Se unge o tava cu un strat subtire de ulei si tapetam cu hartie de copt. Eu am copt 4 tavi 🙂 in functie de tava pe care o folositi.

pricomogdale-5

Cu ajutorul unui pos cu dui (varf rotund 8-10 mm) turnam forme mici si rotunde apoi le pudram cu zahar farin.

pricomogdale-6

Se coc cca 15 minute la foc mic , 140-160 C, iar baza fursecurilor devine aurie.

pricomogdale-7

Le lasam sa se racesca complet apoi le desprindem de pe hartia de copt.

pricomigdale-reteta

 

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pricomigdale
(106 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
compot de visine
Compot de visine

Compotul de visine este foarte gustos si usor de preparat. Iata cea mai simpla reteta de compot de visine.

Închide