full screen background image

Prajitura Haios

Prajitura obtinuta din aluat cu osanza si gem de prune, un desert cu origini unguresti , foarte apreciat in sezonul rece.

Prajitura Haios

Timp preparare:

45 min

Portii:

24 buc

Ingrediente:

Aluat cu osanza 1 portie , 300 gr gem de prune.Decor - zahar pudra vanilat.

Instructiuni preparare

Aluatul cu osanza (reteta aici) se imparte in doua parti egale.

Dintr-o parte am obtinut 12 bucati Prajitura Haios.

Se intinde intr-o foaie de grosime 0.5 cm si se taie in dreptunghiuri de aproximativ 7×10 cm.

Am taiat aluatul cu un cutit foarte bine ascutit , dar puteti folosi si o rola de taiat pizza.

prajitura haios (1)

 

Pe fiecare bucata de aluat adaugam o lingurita cu gem, vezi foto.

Luam un dreptunghi cu umplutura  in mana si il  inchidem ca pe o carte

prajitura haios (2)

Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem cca 25 minute ( cuptorul preincalzit la 180C).

prajitura haios (3)

Dupa coacere le pudram cu zahar farin vanilat.

prajitura haios in imaginiPofta Buna!

Prajitura Haios
(30 voturi)

loading...



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Negresa cu arahide

Negresa Perfecta !!! Blat pufos cu arahide si ciocolata , o bunatate !

Închide