full screen background image

Prajitura cu nuca si ciocolata

Prajitura economica 😉 , pufoasa , rapida si extrem de gustoasa !!!

Prajitura cu nuca si ciocolata

Timp preparare:

1 ora si 30 min.

Portii:

20 buc (tava 20x30)

Ingrediente:

1 pandispan, 1 plic zahar vanilat, 1/2 lingurita ulei, 2 linguri marmelada de caise, 1 lingura esenta rom, 100 gr nuca macinata, 100 gr ciocolata, 150 gr unt.


Instructiuni preparare

Reteta de Pandispan

Inlaturam marginile pandispanului , le maruntim  si le punem intr-un bol.

prajitura cu nuca si ciocolata (5)

Stropim cu esenta de rom , adaugam  untul la temperatura camerei mixat cu zaharul vanilat + marmelada (1 lingura) + nuca macinata (50 gr ).

prajitura cu ciocolata si nuca

Amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena si cremoasa.

prajitura cu nuca si ciocolata (4)

Pandispanul se unge cu marmelada  de caise .

prajitura cu nuca si ciocolata (3)

Adaugam compozitia de mai sus si intindem uniform pe toata suprafata.

prajitura cu nuca si ciocolata (2)

Ciocolata se topeste pe baie de abur si  se amesteca cu ulei. Se lasa cateva momente apoi se amesteca  pana se raceste si se intinde pe toata suprafata prajiturii.

prajitura cu nuca si ciocolata (1)

Se presara nuca macinata si introducem la rece pentru 30 min.

prajitura cu nuca si ciocolata (6)

Se portioneaza dupa preferinta.

prajitura cu nuca si ciocolata 1 (1)

Pofta Buna!

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
desert cu capsuni la cupa foto
Desert cu capsuni

Capsuni, crema diplomat , frisca si sos de capsuni - desert aromat, fin si fara coacere !

Închide