full screen background image

Prajitura cu frisca si capsuni

Prajitura cu frisca si capsuni  este  ideala intr-un moment de rasfat. Puteti inlocui capsunile cu ananas, portocale sau caise si vei obtine un desert delicios!

Prajitura cu frisca si capsuni

Timp preparare:

40 min

Portii:

12 buc.

Ingrediente:

200 gr foietaj din comert (1/2 pachet)150 ml frisca50 ml lapte rece2 linguri smantana 18%100 gr zahar2 pliculete zahar vanilatDecor - zahar farin vanilat, capsuni proaspete si frisca vanilata


Instructiuni preparare

Foietajul se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se portioneaza in 12 buc uniforme, cu un cutit bine ascutit si incalzit. Cutitul se tine in apa fierbinte cca 1 min.< prajitura cu frisca si capsuni

Coacerea se realizeaza la inceput la o temeperatura de 220-250 C pentru primele 10 minute apoi la 180 C pentru o coacere uniforma.

Foietajul dupa coacere se lasa la racit complet apoi le taiem in doua.

Intr-un bol se pune: frisca, zahar, zahar vanilat si smantana. Se mixeaza pana obtinem o frisca pufoasa, perfecta pentru ornat.

Pe un platou se aseaza jumatate din foietajul copt, baza patratelor coapte si se adauga un strat de frisca turnat cu posul.

Asezam partile superioare, apasam usoar si astfel obtinem prajitura 🙂

Se decoreaza fiecare prajitura cu frisca si felii de capsuni iar la final se pudreaza usor.

prajitura cu frisca si capsuni

Pofta Buna !

Prajitura cu frisca si capsuni
(102 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
bomboane cu arahide foto
Bomboane cu ciocolata si arahide

Bomboane de casa cu ciocolata si arahide - un desert rapid si extrem de bunnn!

Închide