full screen background image

Piscoturi de casa

Piscoturi de casa – pufoase , rapide si apetisante ! Ideale pentru obtinerea unui Tiramisu delicios!

Piscoturi de casa

Timp preparare:

25 minute

Portii:

28 bucati

Ingrediente:

3 oua, 125 gr zahar, 130 gr faina, 10 gr zahar vanilat, 50 gr zahar farin.Decor- zahar farin vanilat

Instructiuni preparare

50 gr zahar se pune intr-o tigaie si amestecam pana se incalzeste bine, fara sa se topeasca.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zahar.

Adaugam zaharul incalzit si mixam inca  un minut.

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul vanilat.

piscoturi-de-sampanie-reteta-2

Peste galbenusuri adaugam albusurile spuma , amestecam si adaugam faina cernuta.

piscoturi-de-sampanie-reteta-3

Amestecam usor pana se incoporeaza faina.

piscoturi-de-sampanie-reteta-4

Compozitia obtinuta se pune intr-un pos cu dui (varf rotund) .

Intr-o tava  unsa cu putin ulei si tapetata cu hartie de copt  se toarna bastonase de cca 10-12 cm.

piscoturi-de-sampanie-reteta-5

Le pudram cu zahar farin si se coc la 160 C pentru 10-12 minute.

piscoturi-de-sampanie-reteta-1

Dupa coacere le lasam sa se raceasca complet apoi se desprind de pe hartie.

piscoturi-de-sampanie-imagine

Se servesc simple, pudrate cu zahar farin  sau le folosim la obtinerea prajiturii Tiramisu.

Pofta Buna!

Salvează

Piscoturi de casa
(154 voturi)

loading...



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Crepes Suzette

Crepes Suzette este un desert rafinat cu aroma puternica de portocala. O reteta extrem de gustoasa!

Închide