full screen background image

Pere in vin cu sos caramel

Un desert aromat , motiv pentru o cina in doi ! Parfumate si delicioase !

Pere in vin cu sos caramel

Timp preparare:

40 minute

Portii:

3

Ingrediente:

3 pere , 250 ml vin roze de casa, 3 lingurite miere, 2 bucati anason stelat, 50 ml sos caramel, 30 gr unt, 10 gr zahar vanilat, pentru decor - frisca si frunze proaspete de menta.


Instructiuni preparare

Perele se curata de coaja , le taiem pe jumatate si indepartam casuta semintelor.

pere-in-vin-cu-sos-caramel-1

Punem perele cu taietura in jos intr-un vas termorezistent uns cu unt (l-am topit putin). Peste  jumatatile de pere adaugam mierea.

pere-in-vin-cu-sos-caramel-3

Adaugam vinul , zaharul vanilat si anasonul.

pere-in-vin-cu-sos-caramel-4

Vasul se introduce  in cuptor preincalzit la 160 C  pentru ~ 30 minute .

pere-in-vin-cu-sos-caramel-6

Sosul caramel se adauga peste perele abia scoase din cuptor.

pere-in-vin-cu-sos-caramel-2

Se lasa sa se racesca complet apoi se servesc cu sos si frisca.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Pere in vin cu sos caramel
(4 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
briose zmeura 1
Briose cu zmeura

Astazi v-am pregatit niste briose cu zmeura . Aromate si pufoase !

Închide