full screen background image

Nectar de caise

Aroma de sezon! Daca vrei sa iti pastrezi pentru iarna savoarea caiselor, iata o reteta simpla de nectar.

Nectar de caise

Timp preparare:

60 min

Portii:

4

Ingrediente:

2 kg caise500 gr zahar1 l apazeama de la 1 sfert de lamaie


Instructiuni preparare

Se aleg caise coapte, sanatoase, se spala, se lasa sa se scurga apa, dupa care se curata de coaja si se scot samburii.

Se pun intr-un blender impreuna cu 500 ml apa, zeama de lamaie si mixam pana obtinem o consistenta omogena.

nectar de caise

Compozitia formata se amesteca cu restul de apa, zahar si se pune la fiert pentru 1 min.

Se ia nectarul de pe foc si se pune la sticle. Sticlele nu se vor umple complet, ci se va lasa spatiu liber de doua degete, le capsam dupa care se pun la sterilizat. Timp de sterilizat in baie de apa 15 min.

Pentru diabetici – zaharul se poate elimina iar la servire se poate adauga miere sau indulcitor.

Nectar de caise
(7 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
aluat fraged
Aluat fraged

Aluatul perfect pentru fursecuri - fraged si aromat !

Închide