full screen background image

Mini eclere cu glazura de cappucino

Desertul ideal pentru petreceri ! Mini eclere aromate si pufoase, yam, yam…

Mini eclere cu glazura de cappucino

Ingrediente:

Coji - 70 ml ulei, 140 ml apa, 140 gr faina, 7 oua, un praf de sareUmplutura - Crema de vanilieDecor -Glazura de cappucino, Nuca de cocos, Ciocolata


Instructiuni preparare

Reteta Crema de vanilie aici

Reteta Glazura de cappucino aici

Pregatim cojile de mini ecler

Apa, uleiul si sarea se fierb intr-un vas pana atinge punctul de fierbere, se adauga intreaga cantitate de faina, se amesteca cu paleta repede pentru a asigura inglobarea intregii cantitati de faina, pana ce aluatul se desprinde usor de peretii vasului.
Se retrage continuand amestecarea pana scade temperatura.

Se incorporeaza ouale (unul cate unul) si amestecam continuu ingloband, concomitent, si o mare cantitate de aer. Compozitia va avea o consistenta omogena.

mini eclere

Turnam aluatul cu ajutorul unui pos cu sprit (forma zimtata) sub forma de aveline micute. Coacerea se realizeaza la temperatura ridicata (180 gr), apoi la temperatura moderata (120 gr), fara a deschide cuptorul in primele 10-15 minute. Coaja dupa coacere trebuie sa fie uscata, fara urme de grasime.

mini eclere

 

Cojile se umplu cu crema de vanilie calduta, cu ajutorul unui pos prevazut un varf subtire.

Cand crema s-a racit glazuram mini eclerele si decoram cu ciocolata si nuca de cocos.

mini eclere cappucino

Sa aveti pofta!

Mini eclere cu glazura de cappucino
(8 voturi)




2 thoughts on “Mini eclere cu glazura de cappucino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
tarta
Tarta cu capsuni si crema de vanilie

Cel mai bun desert de sezon - aroma, culoare si bunatate !

Închide