full screen background image

Gogosi pufoase

Gogosi ca la bunica – pufoase si aromate, o reteta simpla si rapida.

Gogosi pufoase

Timp preparare:

45 min

Portii:

6

Ingrediente:

5 linguri zahar250 ml apa calduta10 gr drojdie uscatacoaja rasa de la 1 lamaie2 plicuri zahar vanilat1 praf de sarefaina cat curpindeulei pentru prajitDecor: zahar pudra vanilat


Instructiuni preparare

Intr-un vas se amesteca toate ingredientele: drojdia, zahar, coaja de lamaie rasa, vanilia, apa si sare. Se amesteca 1-2 min si adaugam treptat faina, pana obtinem un aluat ca de cozonac.

Se acopera cu un servet de bucatarie si se lasa la loc cald, pana isi dubleaza volumul. Aluatul dospit se scoate pe un blat presarat cu faina si se intinde intr-o foaie de 1 cm. Cu ajutorul unui pahar se decupeaza gogosile.

gogosi pufoase

Se lasa sa mai cresaca cca 15 min apoi se prajesc in ulei incins, la foc mic, pe ambele parti.

gogosi pufoase

Se scot pe servetele absorbante, apoi se pudreaza cu zahar.

Pofta Buna!

Gogosi pufoase
(20 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
tort-cu-struguri
Tort cu struguri

Este sezonul strugurilor , profitati de aroma si dulceata lor ! Tort parfumat , fin, cu struguri si ciocolata !

Închide