full screen background image

Gogosi cu iaurt

Gogosi cu iaurt ca la mama acasa ! Sunt pufoase, delicioase si se fac foarte repede.

Gogosi cu iaurt

Timp preparare:

30 minute

Portii:

15 bucati

Ingrediente:

Aluat - 250 gr iaurt - 3.5% grasime, 2 oua, 5 gr praf de copt, 160 gr faina, coaja rasa de la o lamaie, 10 gr zahar vanilat, 1 praf sare, ulei pentru prajit.Decor - zahar pudra vanilat.

Instructiuni preparare

Intr-un vas punem iaurtul, ouale, zaharul vanilat, coaja razuita de lamaie si un praf de sare.

Amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena.

Adaugam faina + praful de copt si amestecam pana se incorporeaza.

Uleiul se incinge intr-o craticioara adanca .

Cu ajutorul unui cleste de inghetata sau lingura adanca ( trecut prin ulei incins) luam compozitie si punem in uleiul incins.

Dupa fiecare gogoasa formata trecem clestele prin ulei incins.

Gogosile se prajesc pe ambele parti la foc mic si se scot pe o farfurie  tapetata cu servetel (pentru a indeparata surplusul de grasime).

Cat sunt calde le pudram cu zahar farin vanilat. Si sectiunea 🙂

 

Citeste si Reteta: Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu iaurt
(41 voturi)

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Levantica

Levantica face parte din famila de plante Lamiaceae ( familia mentei), iar florile si frunzele (intr-un procent mai mic) sunt...

Închide