full screen background image

Glazura de cappucino

Glazura ideala pentru orice prajitura !

Glazura de cappucino

Timp preparare:

5 min

Portii:

Pentru o tava de prajituri -dimensiune 30x20

Ingrediente:

100 gr unt100 gr zahar1 plic cappucino cu vanilie


Instructiuni preparare

Intr-un vas se mixeaza  untul cu zaharul  apoi  se pune pe foc.  Se amesteca continuu pana  incepe sa fiarba.

De la primul clocot  se mai tine pe foc aprox 1 min, amestecand continuu.

Se adauga cappucino ,  se amesteca bine apoi se lasa la rece.

Glazura perfecta pentru prajituri, eclere, deserturi la cupa, etc…

Glazura de cappucino
(25 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
glazura alba
Glazura alba

Glazura alba - o reteta simpla si cu efect maxim ! Cartea de vizita pentru un desert de nota 10...

Închide