full screen background image

Fursecuri fragede cu ciocolata

Fursecuri extrem de fragede cu unt, ciocolata si decor vesel ! Ideale in orice moment al zilei !

Fursecuri fragede cu ciocolata

Timp preparare:

30 minute

Portii:

~550 gr

Ingrediente:

Aluat - 200 gr unt 82% grasime, 100 gr zahar pudra, 2 oua, 260 gr faina pentru prajituri, 1 lingurita extract vanilie, 3 gr bicarbonat de sodiu, 1 praf sare.Decor - 50 gr ciocolata , decor bobite dulci.

Instructiuni preparare

Untul la temperatura camarei se mixeaza cu zaharul pudra si zaharul vanilat, cca 3 minute.

fursecuri-cu-ciocolata-2

Adaugam ouale si  extractul de vanilie .

fursecuri-cu-ciocolata-3

Mixam pana obtinem o compozitie omogena.

fursecuri-cu-ciocolata-4

Adaugam faina amestecata cu bicarbontul de sodiu , praful de sare si amestecam bine.

fursecuri-cu-ciocolata-5

Dupa ce am incorporat complet  faina mixam compozitia pentru 1 minut.

fursecuri-cu-ciocolata-6

Compozitia obtinuta se pune intr-un pos cu dui (varf rotund).

fursecuri-cu-ciocolata-7

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt turnam compozitia in forme mici.

fursecuri-cu-ciocolata-8

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C si se coc pentru cca 10 minute, pana ce baza fursecurilor devine aurie.

fursecuri-cu-ciocolata-9

Dupa coacere se pun pe gratar sa se racesca complet.

fursecuri-cu-ciocolata-10

Ciocolata se topeste pe baie de abur , se pune intr-un cornet de hartie , taiem varful si decorm fursecurile – vezi foto.

fursecuri-cu-ciocolata-1

Presaram bobitele dulci si lasam sa se racesca complet.

fursecuri

Fursecurile se pun pe platou si le pastram la rece pana in momentul servirii.

fursecuri-fragade-cu-ciocolata-reteta

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Fursecuri fragede cu ciocolata
(17 voturi)

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Mini eclere

Aceste delicii se bucura de popularitate in toata lumea, iar glazura de ciocolata confera desertului o aroma aparte.

Închide