full screen background image

Fursecuri cu portocale

Fursecuri cu portocale – fragede si perfect aromate!

Fursecuri cu portocale

Timp preparare:

35 min

Portii:

500 -600 gr

Ingrediente:

200 gr unt, 60 gr zahar farin, 3 galbenusuri, 250 gr faina, 1 plic zahar vanilat, 100 gr coaja de portocala confiata.


Instructiuni preparare

Coaja de portocala confiata se imparte pe jumatate. O parte se marunteste iar a doua parte se taie cubulete.

fursecuri cu portocale reteta in imagini

Untul se omogenizeaza cu zaharul farin , zaharul vanilat si coaja de portocala confiata (maruntita).

fursecuri cu portocale reteta 1

Se adauga treptat galbenusurile si se continua baterea  pana ce compozitia capata consistenta unei creme.

Se adauga faina si se amesteca usor , pana se incorporeaza intreaga cantitate.

fursecuri cu portocale 1

Compozitia obtinuta se toarna cu posul cu sprit (varf stelat ), pe tava tapetata cu hartie de copt, in forma de aveline.

In fiecare avelina se aseaza cate un cubulet de coaja portocala confiata si presam usor (sa se lipeasca).

fursecuri cu portocale 2

Se introduc la cuptor si se coc la foc mediu , 180-220 C pana capata la baza o culoare aurie.

fursecuri cu portocale imagine

Dupa coacere si racire fursecurile se aseaza pe platou.

Pofta Buna!

Fursecuri cu portocale
(6 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
must din struguri
Must de casa

Mustul este o bautura naturala, hranitoare si aromata , obtinuta doar din struguri.

Închide