full screen background image

Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata alba

Fursecuri fragede cu ciocolata alba si nuca de cocos, un desert rapid si extrem de delicios ! Nelipisite de la mese in familie , desertul preferat de cei mici !

Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata alba

Timp preparare:

45 min

Portii:

~ 600 gr

Ingrediente:

Aluat - 200 gr unt 82% grasime, 100 gr zahar pudra, 2 oua, 260 gr faina pentru prajituri, 1 lingurita extract vanilie, 3 gr bicarbonat de sodiu, 1 praf sare.Decor -150 gr ciocolata alba, 10 ml ulei , nuca de cocos.

Instructiuni preparare

Untul la temperatura camarei se mixeaza cu zaharul pudra si zaharul vanilat, cca 3 minute.

Adaugam ouale si extractul de vanilie .

Mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Adaugam faina amestecata cu bicarbontul de sodiu , praful de sare si amestecam bine.

Dupa ce am incorporat complet faina mixam compozitia pentru 1 minut.

Compozitia obtinuta se pune intr-un pos cu dui (varf rotund).

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt turnam compozitia in forme mici.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C si se coc pentru cca 10 minute, pana ce baza fursecurilor devine aurie.

Dupa coacere se pun pe gratar sa se racesca complet.

Ciocolata se topeste pe baie de abur si se amesteca bine cu ulei.

Luam  (cu trei degete ) cate un fursec si il introducem cu fata in ciocolata.

Se pun pe gratar si le presaram cu nuca de cocos.

Le lasam sa se racesca complet apoi le pastram la rece pana in momentul servirii.

Pofta Buna!

Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata alba
(11 voturi)

 

loading…


Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Inghetata de zmeura

Zmeura culeasa din gradina proprie , frisca naturala si lapte condensat pregatit in casa - o bunatate ! Inghetata cu...

Închide